2008. december 18., csütörtök

A gonosz és csaló Bush

2001 .09.11. hiteles története

Most pedig nézzük át, mi is történt szept. 11-én a WTC két tornyánál

Részlet:

1.Az elkövető terroristák
amatőr módon rengeteg nyomot hagytak maguk után, pedig valószínüleg ismeretlenek akartak maradni, ha egyszer senki sem vállalja a büncselekményt!
A RAF az ETA az IRA és ált. az összes "terrorszervezet" vállalni szokta a tettét, mert különben a felét sem éri az egész, ha balesetnek v. magányos örült akciójának látszik a robbantás, gyilkosság stb..Persze, ha egy titkos szolgálat robbant, akkor az nem propagálja saját tettét, sőt igyekszik másra kenni.) 2004-ben a madridi vasuti robbantásnál próbálták pl. az ETA-ra v. Bin Ladenre kenni a dolgot. De nem jártak szerencsével, mert a spanyolok így is kiléptek a háboruból.)

A szeptember 11.-i merénylet után senki sem jelentkezett, hogy besöpörje a "dicsőséget". Nyilván ismeretlenek akartak maradni a tettesek. De hát nagyon óvatlanok voltak, hiszen a bostoni reptér parkolójában hagyták autójukat benne a korán egy példányával és egy arab nyelvü repülési útmutatóval.(Vajh hogy repültek útmutató nélkül?)

Részlet:

Más bizonyíték: Szept 13.-án a WTC romjai között megtalálták az egyik terrorista útlevelét. ..Az acél, beton megolvadt, de a papír maradt. Ez a hitehagyott terrorista a koránt a reptéren hagyja, de útlevelet azt bezzeg visz magával a halálba!

Aki kíváncsi a további részletekre a Nemzeti Hírportálok menüpontban,2001.09.11 hiteles története almenüben részletesen olvashat róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Magunkról

Saját fotó
Polgár, Hajdú-Bihar, Hungary
2008. december14.-én alakultunk

Rendszeres olvasók